Elk kind en elk talent wordt gezien.
Elk kind en elk talent wordt gezien.
Elk kind en elk talent wordt gezien.
Elk kind en elk talent wordt gezien.

Aanmelden

Overweegt u om uw kind op 't Bontenest naar school te laten gaan?

Dan bent u vanzelfsprekend altijd welkom om eerst een kijkje te komen nemen op de school en een oriënterend gesprek met de directeur te voeren. 
U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 't Bontenest (0346-578369) en te vragen naar Betty Molenaar, onze schoolleider.

Tevens bent u van harte welkom om onze Open Lesochtend te bezoeken om een beeld van onze school te krijgen. Deze ochtend organiseren wij 2 x per jaar. U bent dan samen met uw peuter van harte welkom om bij ons op school te komen kijken en mee te werken/spelen in 1 van de onderbouwgroepen. De data van deze ochtenden staan vermeld op de kalender.

Ongeveer 2 maanden voordat uw kind op school begint, krijgt u een informatiepakket thuis gestuurd. Hierin vindt u alle benodigde informatie en het definitieve inschrijfformulier. Ook zit daarin een welkomstkaartje voor uw kind, waarin staat in welke groep uw kind is geplaatst. Hierop staat beschreven hoe u vervolgens afspraken kunt gaan maken om uw kind te laten wennen, voordat het definitief op school komt.
 
Heeft u nog vragen omtrent de aanmelding, dan kunt u bellen met Yvonne Struijvé (0346-578369, ma-di-do van 9.30 tot 14.00 uur)